Meny
saberge-logo-white
sulland
crone20
meny-lillestroem
stroembergs-plast
ennte
mobech
Saltenlaks
energima
elektrokontakten

Om Stig André Berge

Født: 20. juli 1983 Oslo
Yrke: Toppidrettsutøver / Olympisk bryter
Utdannelse: Topptrener ved NTNU Trondheim
Klubb: Oslo Bryteklubb
Vektklasse: 59 / 63 kg
Sivilstatus: Gift, 1 barn
Bosted: Rælingen
om-stig-andre-berge-m

Om Stig Andre Berge

Født: 20. Juli 1983 Oslo
Yrke: Toppidrettsutøver / Olympisk bryter
Utdannelse: Topptrener ved NTNU Trondheim
Klubb: Oslo Bryteklubb
Vektklasse: 59 kilo
Sivilstatus: Samboer
Bosted: Rælingen
Stig-Andre Berge er født 20.07. 1983 på Aker sykehus. Han er oppvokst på Rødtvet i Groruddalen med sin far, mor og bror som er 4 år eldre. Stig tok sine første skritt på brytematten da han var 3 år i lokalene til Oslo Bryteklubb på Kalbakken. Hans far og eldre bror var også brytere. Da han var 16 år kom den endelige avgjørelsen om å virkelig satse bryting for fullt etter noen år med både fotball og innebandy ved siden av. Stig debuterte på seniormesterskap i en alder av 17 år. Gjennombruddet kom da han som 23 åring tok sølv på EM. Etter dette har han etablert seg i verdenstoppen.
 
I Rio de Janeiro 2016 kjempet han seg til den gjeve bronsemedaljen, og har med det bestemt seg for å satse mot et nytt OL i Tokyo, nå 2021. Idet Covid19 pandemien nå preger samfunnet må trening og konkurranser gjennomføres annerledes, men målet er inntakt.  I tillegg har Oslo fått tildelt VM i bryting i oktober 2021.  Der blir det satt karriereslutt !
Stig-Andre Berge er født 20.07.1983 på Aker sykehus. Han er oppvokst på Rødtvet i Groruddalen med sin far, mor og bror som er 4 år eldre. Stig tok sine første skritt på brytematten da han var 3 år i lokalene til Oslo bryteklubb på Kalbakken. Hans far og eldre bror var også brytere. Da han var 16 år kom den endelige avgjørelsen om å virkelig satse bryting for fullt etter noen år med både fotball og innebandy vedsiden av. Stig debuterte på seniormesterskap i en alder av 17 år. Gjennombruddet kom da han som 23 åring tok sølv på EM. Etter dette har han etablert seg i verdenstoppen.
 
I Rio de Janeiro 2016 kjempet han seg til den jeve bronsemedaljen, og har med det bestemt seg for å satse mot et nytt OL i Tokyo 2020 som hans nye karriere mål. På veien er den utallige treningstimer og hard jobb som legges ned. En av delmålene er å alltid kjempe om medalje i  EM og VM som går hvert år.

MERITTER

Stig-Andre Berge er en norsk olympisk bryter som representerer Oslo bryteklubb.
Berge bryter i 66 kilo klassen nasjonalt og 59/63 kilo klassen internasjonalt, i bryte-stilarten gresk-romersk.

3. plass VM 2014
17 x Norgesmester
5 x Nordisk mester
3. og 2. plass EM Senior
OL deltakelse i 2008, 2012 og 2016
9 World Cup seire
2 x 3. plass i Golden Grand Prix
3. plass RIO 2016 OL

OL I Tokyo 2020

Stig-Andre satser for fullt mot et OL i Tokyo 2021 og VM i Oslo 2021. For at dette skal kunne realiseres er det behov for ett sterkt Team Berge som ved siden av hans deltagelse på landslaget skal kunne skape og ivareta de forhold som er nødvendig for en OL-satsning.

Team Berge har ulike partnere og tjenesteytende leverandører som på sin måte bidrar til komplettere behovet for rett satsning. Alle samarbeid bygges opp individuelt slik at alle opplever at de gjør en god investering og at samarbeidet innfrir forventningene.
 
Facebook Team Berge
Facebook
Stig-Andre oppdaterer ofte Facebook-siden med stort og smått fra livet. 

Følg oss på Facebook
biografi stig andre berge

biografi

Tor Hammerøs bok om Stig-André er en fortelling om hvordan en bryter ble en av Norges mest populære idrettsutøvere. En fortelling hvor sorg og glede går hånd i hånd. 

Du kan kjøpe boka her.
Bildegalleri Stig-André Berge

kolleksjon

Vi har en rekke produkter fra Stig-André som du kan kjøpe direkte i vår Vipps-butikk!
Logg inn på Vipps, velg "kjøp og betal" og tast inn butikknr 141211 - så får du opp alle produktene og kan kjøpe direkte. 
Bildegalleri Stig-André Berge

BILDER

Flotte nye bilder av Stig-Andre, tatt i februar 2017 av vår egen fotograf John Andresen. Samt bilder fra butikken KAOS.

Se bilder
Følg oss:
Følg oss på facebook
Følg oss på linkedin

Sponsorer og samarbeidspartnere

createurene
image011
strong4life2
eureka-ny
kaos
staut
saltenlaks

KONTAKT OSS

Epost*
Telefon*
Henvendelsen gjelder: