Om Stig André Berge

Født: 20. juli 1983 Oslo
Yrke: Toppidrettsutøver / Olympisk bryter
Utdannelse: Topptrener ved NTNU Trondheim
Klubb: Oslo Bryteklubb
Vektklasse: 59 kilo
Sivilstatus: Samboer
Bosted: Rælingen
om-stig-andre-berge-m

Om Stig Andre Berge

Født: 20. Juli 1983 Oslo
Yrke: Toppidrettsutøver / Olympisk bryter
Utdannelse: Topptrener ved NTNU Trondheim
Klubb: Oslo Bryteklubb
Vektklasse: 59 kilo
Sivilstatus: Samboer
Bosted: Rælingen
Stig-Andre Berge er født 20.07. 1983 på Aker sykehus. Han er oppvokst på Rødtvet i Groruddalen med sin far, mor og bror som er 4 år eldre. Stig tok sine første skritt på brytematten da han var 3 år i lokalene til Oslo Bryteklubb på Kalbakken. Hans far og eldre bror var også brytere. Da han var 16 år kom den endelige avgjørelsen om å virkelig satse bryting for fullt etter noen år med både fotball og innebandy ved siden av. Stig debuterte på seniormesterskap i en alder av 17 år. Gjennombruddet kom da han som 23 åring tok sølv på EM. Etter dette har han etablert seg i verdenstoppen.
 
I Rio de Janeiro 2016 kjempet han seg til den gjeve bronsemedaljen, og har med det bestemt seg for å satse mot et nytt OL i Tokyo 2020 som hans nye karrieremål. På veien er det utallige treningstimer og hard jobb som legges ned. Et av delmålene er å alltid kjempe om medalje i  EM og VM som går hvert år.
Stig-Andre Berge er født 20.07.1983 på Aker sykehus. Han er oppvokst på Rødtvet i Groruddalen med sin far, mor og bror som er 4 år eldre. Stig tok sine første skritt på brytematten da han var 3 år i lokalene til Oslo bryteklubb på Kalbakken. Hans far og eldre bror var også brytere. Da han var 16 år kom den endelige avgjørelsen om å virkelig satse bryting for fullt etter noen år med både fotball og innebandy vedsiden av. Stig debuterte på seniormesterskap i en alder av 17 år. Gjennombruddet kom da han som 23 åring tok sølv på EM. Etter dette har han etablert seg i verdenstoppen.
 
I Rio de Janeiro 2016 kjempet han seg til den jeve bronsemedaljen, og har med det bestemt seg for å satse mot et nytt OL i Tokyo 2020 som hans nye karriere mål. På veien er den utallige treningstimer og hard jobb som legges ned. En av delmålene er å alltid kjempe om medalje i  EM og VM som går hvert år.

MERITTER

Stig-Andre Berge er en norsk olympisk bryter som representerer Oslo bryteklubb.
Berge bryter i 66 kilo klassen nasjonalt og i 60 kilo klassen internasjonalt, i bryte-stilarten gresk-romersk.

3. plass VM 2014
16 x Norgesmester
5 x Nordisk mester
2. plass EM Senior
OL deltakelse i 2008 og 2012
9 World Cup seire
2 x 3. plass i Golden Grand Prix
3. plass RIO 2016 OL

OL I Tokyo 2020

Stig-Andre har bestemt seg for å satse mot sin 4. OL-deltagelse, i Tokyo 2020.  For at dette skal kunne realiseres er det behov for ett sterkt Team Berge som ved siden av hans deltagelse på landslaget skal kunne skape og ivareta de forhold som legges til grunn.

Pr. mars 2017 jobbes det med å rekruttere samarbeidspartnere for prosjektet, samt bidra til den optimale sportslige satsning på kort og lang sikt.

Team Berge har ulike partnere og tjenesteytende leverandører som på sin måte bidrar til komplettere behovet for rett satsning. Alle samarbeid bygges opp individuelt slik at alle opplever at de gjør en god investering og at samarbeidet innfrir forventningene.
 
Blogg Stig-André Berge

Blogg

Stig-Andre skriver jevnlig blogg som publiseres i Nettavisen og på hjemmesiden. Her kan du følge med på reisen og ta del i livet til en toppidrettsutøver.

Gå til bloggen her
Kolleksjon Stig-André Berge

KOLLEKSJON

Her vil du snart kunne finne Stig-Andre sin egen kolleksjon av bryterdrakter og  sponsortekstiler.
Kommer snart
Bildegalleri Stig-André Berge

BILDER

Flotte nye bilder av Stig-Andre, tatt i februar 2017 av vår egen fotograf John Andresen.

Se bilder
Følg oss:
Følg oss på facebook
Følg oss på linkedin

Sponsorer og samarbeidspartnere

ennte
thaugland
groenvold
createurene
nemoq
strong4life2
sollie-johansen
eureka-ny
crone
alna
staut
saga-ringerike
sulland
meny-lillestroem
energima
stroembergs-plast
elektrokontakten
cencom-stig-andre-berge

KONTAKT OSS

Epost*
Telefon*
Henvendelsen gjelder: